ANNETT BENGTSSON

SPECIALIST I SAMTALER

 

[/et_pb_section]

Professionelle samtaler

Gode professionelle samtaler udvikler, fastholder og skaber resultater, og vil man for alvor gøre en forskel gennem samtaler, må man have et mål, en plan og en brugbar værktøjskasse.

Tillid i relationen er vigtigst

Nyere forskning har vist, at den første forudsætning for at opnå resultater gennem samtaler er, at der er tillid i relationen. Dette stiller krav til den professionelle om at kende sig selv og sin rolle samt at være ydmyg og åben overfor at forstå den anden.

Samtaleværktøjerne skal være effektive og relevante

Den næstvigtigste forudsætning er, at man kender og kan sine samtalemetoder. Kan man det, er det lettere at bevare det professionelle overblik, når udfordringerne i dagligdagen viser sig.

Selvom man er dygtig og professionel, kan man opleve at have svære samtaler. Især hvis man er presset af en travl hverdag, hvor kravet til mængden opleves højere end kravet til kvaliteten. Men jo større presset er, des større er behovet for at være velfunderet i sig selv og sit værktøj, og det gælder både i forhold til opgavernes kompleksitet og mængde.

Som specialist i samtaler hjælper jeg ledere og medarbejdere med at fastholde, udvikle og forfine deres færdigheder, således, at de vedvarende er i stand til at skabe fremragende resultater gennem deres professionelle samtaler.

Tilmeld dig Nyhedsbrev her

Få værktøjer til personlig udvikling

Tak for din tilmelding