Få supervision online

Når det passer dig og hvor det passer dig

Lad os mødes online

Du behøver ikke gå glip af supervision fordi du arbejder hjemme eller er på farten. Lige nu vælger 7 ud 10 online supervision. Både til de rutinemæssige møder og til individuel supervision.

Fordelen er selvfølgelig, at det kan ske hvor som helst og når som helst.

Hold dig ikke tilbage

Hvis du blot har brug for en enkelt session online supervision, så hold dig ikke tilbage. Der er ikke noget krav om forløb, indhold eller årsag.

Ring til mig, og lad mig høre, hvad det drejer sig om.

Tlf. 2818 3308

Book en tid

Send en mail eller ring, så finder vi et tidspunkt, der passer dig

E-mail: info@annettbengtsson.dk

Praktisk

Det er dig / din arbejdsplads, der vælger, hvilken onlineplatform vi benytter. Mange vælger deres egen. I så fald opretter du blot et onlinemøde på normal vis.

Jeg bruger Zoom, og opfylder selvfølgelig kravene til GDPR.

Online supervision under udvikling

På grund af situationen, som vi alle kender, har arbejdet for de fleste ændret sig til at blive mere digital. Hvordan har du det med det? Jeg vil rigtig gerne høre om din mening og dine erfaringer. Hvad synes du har været godt? Hvad synes du har været skidt? Nogle nyder, at der ikke er nogen transport. Andre mangler den daglige transport, fordi det var god anledning til at komme lidt ud. Vi oplever det tilsyneladende meget forskelligt – afhængig af, hvor vi er i livet og i arbejdslivet. Hvordan ser fremtidens ønskescenarie ud for dig? Hvad vil du gerne beholde og hvad vil du gerne have tilbage?

Skriv et par ord.. gerne flere… her. Hvis du ønsker at være anonym er det OK. For at opfylde datalovens krav, bedes du oplyse email. Den vil kun blive offentlig, hvis du ønsker det.

Tilmeld dig Nyhedsbrev her

Få værktøjer til personlig udvikling

Tak for din tilmelding