Privatlivspolitik

Datasikkerhed
Hos mig (Annett Bengtsson) vil dine personoplysninger altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.
Personoplysningerne bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med og vil alene blive anvendt til dette formål. Oplysningerne vil løbende blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant. Oplysningerne er placeret i kontrollerede faciliteter, og sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Jeg (Annett Bengtsson) anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på mine vegne, herunder server-hosting, systemvedligeholdelse, e-mail service, mv. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services. Disse samarbejdspartnerne er kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktmæssige forpligtelse.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud, indtil du gør opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra mig.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af nyhedsbrevet, eller ved at sende en e-mail til info@annettbengtsson.dk og meddele, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud fra mig.

Specielt for virksomheder og organisationer
Med henblik på opfyldelse af kontrakt og lovmæssige krav til regnskabspraksis vil offentlige og private virksomheder i forbindelse med køb blive bedt om en række oplysninger:
• Firmanavn
• Firmaadresse
• E-mailadresse på referenceperson
• Telefonnummer
• EAN-nummer
• CVR-nummer

Oplysninger, ændringer og klage
Du kan til enhver tid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, der er registreret hos mig, ved at rette henvendelse til:
Annett Bengtsson
CVR-nr. 17558986
Amundsensvej 45
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: 2818 3308
E-mail: info@annettbengtsson.dk
Hvis der er fejl i dine oplysninger hos mig, kan du altid bede om at få dem rettet, så du er sikker på, at jeg har de rigtige.
Hvis du ønsker at klage over min (Annett Bengtssons) behandling af dine personoplysninger, kan dette ske ved at rette henvendelse til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies.
Cookies på denne hjemmeside bruges i forbindelse med Google AdWords og Google Analytics, som kan måle digital trafik samt effekt af digital annoncering. Du kan få oplysning og vejledning om, hvordan du sletter eller blokerer du for cookies:

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Tavshedspligt
Undertegnede har tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold erfaret under sessioner og terapi

Ved gruppesessioner indskærpes det, at samtlige deltagere iagttager at overholde tavshedspligt.