Specialist i samtaler

Jeg er specialist i samtaler med en solid praktisk og teoretisk baggrund. I mere end 25 år har jeg hjulpet offentlige institutioner, virksomheder og privatpersoner med at skabe gode samtaler og bedre relationer.

Hvert år er jeg i kontakt med 150 – 250 medarbejdere/personer, som enten er i supervision eller i et coaching-forløb, som modtager undervisning eller bliver trænet i samtale og kommunikation eller som på privat basis er i personligt udviklingsforløb.

Igennem årene har jeg udviklet en lang række koncepter, som udover professionelle samtaler også favner emner som psykisk arbejdsmiljø, stresshåndtering, forebyggelse af udbrændthed, konflikthåndtering og kompetencemåling Petii).

Mest kendt er nok samtalekonceptet Den gode samtale, som mange kender og bruger i dag. Forløberen til dette var konceptet Bag enhver kunde er et menneske, som mange også vil kunne huske.

Oprindelig er jeg uddannet socialformidler med videreuddannelse i supervision. Derudover er jeg certificeret coach, NLP – Master, –  terapeut og træner med licens til at uddanne NLP-practitioners samt certificeret i profilanalyseværktøjerne DISC og Belbin.

For at yde det bedste jeg kan med at bistå andre igennem faglig og personlig udvikling, uddanner jeg mig løbende, ligesom jeg selv modtager sparring og supervision. Senest har jeg læst på Københavns – og Aalborg Universiteter, hvor jeg på åbent universitet har taget fagene Personlighedspsykologi, Socialpsykologi og Klinisk Psykologi samt fulgt faget Biologisk Psykologi. I øjeblikket studerer jeg “Meta-cognitive Psychology” med det formål at integrere værktøjerne efter behov.

CV og profil Annett Bengtsson feb 2017

Koncepter for kompetenceudvikling

Samarbejder med Uddannelseshuset